[2s.mk-friends] Донација

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Apr 29 10:33:42 UTC 2011


>
> Фрижидерот би требало да биде ептен од корист. А шифоњерот мислам дека
> нема место кај да се стави.

Што ќе чуваме во фрижидерот?

0. Џабе ќе фаќа простор во и така пренатрупаниот хаклаб.
1. Џабе ќе троши струја, хаклабот е во сред центар има насекаде продавници.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list