[2s.mk-friends] Редовни состаноци

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sat Aug 6 07:54:16 UTC 2011


Јас сум слободен да речеме, но би преферилал да е во септември оти имам 
испит за спремање за 31-ви август :)


On 08/06/2011 01:31 AM, Igor Stamatovski wrote:
> 2011/8/6 Божидар Проевски<bobibobi at lavabit.com>:
>> Ќе почнуваме ли со оваа активност?
>>
>> Наредниот состанок би требало да се одржи на 04.09.2011.
>>
>> Јас би замолил, ако има согласност, да го поместиме датумот за 28.08.2011
>> затоа што цел септември ми е со обврски...
>
> Јас сум на одмор до 02.09.2011.
>
> Не знам какви им се плановите на другите членови?
>


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list