[2s.mk-friends] Редовни состаноци

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Aug 12 12:37:35 UTC 2011


2011/8/6 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> Јас сум слободен да речеме, но би преферилал да е во септември оти имам
> испит за спремање за 31-ви август :)

Бидејќи викендот околу 9-10-11 е планиран за НСНД Струмица јас би
закажал состанок за 18ти септември.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list