[2s.mk-friends] Локален NSND во Струмица - Септември ?

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Fri Aug 12 08:59:58 UTC 2011


Здраво на сите,

Да, јас сум професор во ООУ „Маршал Тито“ и ООУ „Сандо Масев“ така да
може да организираме нешто и таму. Интернетот е ок, компјутери има,
сабота и недела е слободно, само треба амин од директорите.
За Дом на АРМ можам да ви кажам дека таму интернетот е очаен (благо
кажано). За таков настан можам да се ангажирам, меѓу тоа просторот што
го администрирав одамна не постои пошто беше дел од еден проект кој за
жал повеќе не постои.
Просторија во АРМ може да се добие, ама за празнициве има гужва и со
термини е презафатено. Anyway, можам во општина да побарам поддршка, а
и знам дека ќе ја добијам. Терминот околу 10-11 септември е малку
набиен и мислам дека треба да се размислува за 17-18 (и простории ќе
се зафатени, хотели, ресторани, .... на се треба да се мисли, нели).
Ќе разговарам и со некои луѓе од нашиот бизнис за некаква поддршка и
ангажман. Понеделник ќе разговарам со некои луѓе од Општина, така да
ќе има апдејт многу скоро. За се друго стојам на располагање.

Поздрав

Ѕвонко Николов


2011/8/8 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>:
> On 08/08/2011 08:18 PM, Novica Nakov wrote:
>
> а оној просторот што го менаџираше Ѕвонко Николов?
>
> Сега ми текна дека е професор, а единствена просторија знам дека кај него
> дома имаше просторија за поправка на компјутери или такво нешто, за друго не
> сум запознаен. А како што разбрав имал и некој удел во „Дом на АРМ“, што и
> не е проблем да добиеме просторија таму.
>
> Поздрав
>
> --
> Boris Kuzmanov
> WordPress Contributor and Developer
>
> Web: http://kuzmanov.info
> Twitter: http://twitter.com/kuzman0v
> LinkedIn: http://mk.linkedin.com/in/bkuzmanov
> Facebook: http://facebook.com/kuzman0v
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>-- 
-----------------------------------------------------------------------------------
Regards

DZvonko Nikolov

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com
-----------------------------------------------------------------------------------
The best things are simple,
but finding these simple things is not simple.

Simplicity carried to the extreme becomes elegance.
-----------------------------------------------------------------------------------


More information about the Ossm-members mailing list