[2s.mk-friends] Редовни состаноци

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Aug 12 13:19:45 UTC 2011


>> Јас сум слободен да речеме, но би преферилал да е во септември оти имам
>> испит за спремање за 31-ви август :)
> 
> Бидејќи викендот околу 9-10-11 е планиран за НСНД Струмица јас би
> закажал состанок за 18ти септември.

па изгледа ќе биде обратно.


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list