[2s.mk-friends] Редовни состаноци

Viktor Vojnovski sparks at on.net.mk
Fri Aug 12 13:25:41 UTC 2011


Здраво на сите,

+1 за поместување на датумот од 4 Септ., Во Македонија сум на некое
време, па како долгогодишен сајлент набљудувач на листава, баш би
сакал да дојдам и да се запознаам со оние кои не ги знам лично, можеби
и да видиме како би можел да помогнам нешто..

В.

2011/8/12 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
>>> Јас сум слободен да речеме, но би преферилал да е во септември оти имам
>>> испит за спремање за 31-ви август :)
>>
>> Бидејќи викендот околу 9-10-11 е планиран за НСНД Струмица јас би
>> закажал состанок за 18ти септември.
>
> па изгледа ќе биде обратно.
>
>
> --
> дамјан
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
Viktor Vojnovski


More information about the Ossm-members mailing list