[2s.mk-friends] Редовни состаноци

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Aug 24 09:38:29 UTC 2011


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Значи на 17ти е SFD (Software Freedom Day), ако не праивме ништо у
Скопје, може да идеме у Струмица, мене лично сеедно ми е.

Борис, можеш ли да се распрашаш и да ни дадеш поконкретни информации
околу смештајот (локација, цена, попуст за група? и сл.)?

Знам дека имаше и неколку опции за тоа каде да се оддржува НСНД, па
еве вие струмичани видете и договорете се каде мислите дека е подобро,
каде би имале повеќе слобода и сл - во смисол да ни дадат клуч и да не
не замараат - во Штип имавме проблем со чуварот на факултетот зашо сме
внеле храна унутра на пример, па би сакале да избегнеме такви ситуации.
- -- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

iQEcBAEBAgAGBQJOVMaVAAoJEOJshBPknjYKiqAH/3/hFxHH3wGYDMCdQk/vZIaD
QIo3vjzQzDEwRDNqAJqCrVVhNUG/3614U91tdPm7Qn2jgbqUIK53HrzWv0p9lQ/K
6aAmZ3vbt82rHIUqS/OXOEgNkvwzIW2JQleOdbuXM2sTUeWKy+V6efSwzTbmaS2g
LeuPRISMgloMp1kCPKpvA9xxsRokTxfygs8vx6zZ3DQaK/J/JA7NTPfg9deduNmp
8PosjtDZX2n6CEQPVncz4Iex7VQUnwS1H3LWqc9M4tBZqIUp7gmGtloYwjbJe9XH
oZknd4LHnKFk7dYnCjQmfsHCFCjba4CEb6vkc9YsHMF+p8tX8SWS7/ODnv5S69w=
=NlnG
-----END PGP SIGNATURE-----More information about the Ossm-members mailing list