[2s.mk-friends] Редовни состаноци

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Sat Aug 27 01:11:22 UTC 2011


Ќе се распрашам за нешто поефтини варијанти за спиење.
Има некои објекти надвор од градот, ама во каква состојба
се незнам. Надвор од градот е „Македонска Куќа“ на патот
од кај Дојран, а од кај Радовиш е „Мис Стон“ (незнам во
каква состојба се, какви услуги даваат и по кои цени, ама
ќе прашам во секој случај).
Отприлика за колку луѓе станува збор?

Овие во град се солидни. Секако дека 1000-1500 ден не се
малку, ама може да излезеш, да се прошеташ (студентите
тука ќе се најдат), нешто за јадење, пиење и тн.
Училиштето собира 860 ученика, така да би требало да има
место ;-))) Планирав во кабинет по информатика, ама може
и во повеќе училници. Во кабинет има 10 компјутери, место
за 25 ученика, проектор, wifi рутер, .... Училници се 10. Во
секоја училница има wifi рутер, така да не би требало да е
проблем.

Поздрав
Ѕвонко

2011/8/26 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>:
> On 08/26/2011 01:03 PM, Arangel Angov wrote:
>
> Дали има хостели во Струмица или некој било каков друг поефтин
> смештај? Доколку нема ОК, чисто прашувам дека 1000-1500 мкд не се
> малце пари а сигурен сум дека ќе има доста студенти заинтересирани за
> доаѓање.
>
> На неколку километри од Струмица има Мотел, барем така пишаше пред некое
> време кога бев таму. А како се движат цените, не знам, но може да прашам на
> некој или да најдам телефонски број, па да се јавам. Се работи за
> „Македонска куќа“, на патот кон Дојран од Струмица. На Google Maps може
> поточно да видите каде се наоѓа, барај координати: 41.40738,22.625728.
>
> Поздрав.
>
> --
> Boris Kuzmanov
> WordPress Contributor and Developer
>
> Web: http://kuzmanov.info
> Twitter: http://twitter.com/kuzman0v
> LinkedIn: http://mk.linkedin.com/in/bkuzmanov
> Facebook: http://facebook.com/kuzman0v
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>-- 
-----------------------------------------------------------------------------------
Regards

DZvonko Nikolov

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com
-----------------------------------------------------------------------------------
The best things are simple,
but finding these simple things is not simple.

Simplicity carried to the extreme becomes elegance.
-----------------------------------------------------------------------------------


More information about the Ossm-members mailing list