[2s.mk-friends] Редовни состаноци

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Mon Aug 29 13:17:12 UTC 2011


On 08/06/2011 12:19 AM, Божидар Проевски wrote:
> Ќе почнуваме ли со оваа активност?
>
> Наредниот состанок би требало да се одржи на 04.09.2011.
>
> Јас би замолил, ако има согласност, да го поместиме датумот за 28.08.2011
> затоа што цел септември ми е со обврски...
>
> Поздрав Божидар

Закажано, 11.09.2011 - 18 часот во КИКА.


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list