[2s.mk-friends] Локален NSND во Струмица - Септември ?

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Sat Aug 27 16:32:28 UTC 2011


ОК, ако терминот е лев, ајде да го направиме десен.
Кажете кога одговара најмногу, ама:
- почеток на Септември има празници, сите се ангажирани
околу нив (8 и 11 Септември), сместување нема,
- почеток на Септември има Шишкови денови, сместување нема,
- уште нешто беше ама не ми текнува

Дозволата и условите важат и за покасно. Мене ми е сеедно.

Поздрав


2011/8/27 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>:
> On 08/27/2011 12:49 PM, Aleks wrote:
>
> Disregard that last one. Ќе објавиме на блог, па кој го интересира ќе дојди.
>
>
> Плус еден ивент на ФБ и таман.
> Само датумот е малку лев и може да не дојдат поголем дел од тие што се
> интересираат, бидеќи нели започнува факултетот на 15 и 16ти (или грешам?) и
> повеќето ќе се разојдени низ другите градови и прашање е колку би сакале да
> се вратат уште од првата недела. :)
>
> --
> Boris Kuzmanov
> WordPress Contributor and Developer
>
> Web: http://kuzmanov.info
> Twitter: http://twitter.com/kuzman0v
> LinkedIn: http://mk.linkedin.com/in/bkuzmanov
> Facebook: http://facebook.com/kuzman0v
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>-- 
-----------------------------------------------------------------------------------
Regards

DZvonko Nikolov

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com
-----------------------------------------------------------------------------------
The best things are simple,
but finding these simple things is not simple.

Simplicity carried to the extreme becomes elegance.
-----------------------------------------------------------------------------------


More information about the Ossm-members mailing list