[2s.mk-friends] донација од „радио слободна европа“

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu Dec 22 15:20:50 UTC 2011


Само што ја земав донацијата од „радио слободна европа“… однесена е во
хаклаб.

Доанцијата е 3 компјутери, 4 монитори (CRT 17") и неколку mouse-и и
тастатури. Имаше и уште некои ситници али не стигнав сѐ да разгледам.-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list