[2s.mk-friends] No nerd Left Behind - 28c3 @ Хаклаб КИКА

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Dec 25 17:51:08 UTC 2011


Дечки,

Ќе организираме No nerd left behind во КИКА од 27-30ти декември.

Повеќе тука:
http://b10g.spodeli.org/2011/12/no-nerd-left-behind-28c3.html

Може да дојде кој сака а потребни ни се и волонтери кои што ќе бидат
дежурни по 6часа во денот, јас веројатно ќе можам да ги фатам првите
смени сите денови, па ако има некој друг што е слободен за било која
смена нека се пријави, презентациите траат од 12 сабајле до 12 вечер,
па би било ок да се менуваме негде кај 6 саат.

Треба да има човек таму кој што ќе се грижи за стримовите, кафето, да
им и да се осигура дека куќниот ред во хаклабот се почитува.

Исто така потребна ни е и WiMax уред од Неотел за бекап конекција
пошто не сме сигурни дека тиња интернетот што го имаме од Телекабел ќе
заврши работа.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list