[2s.mk-friends] Fwd: JavaDayS / Java Weekend / JVM Weekend / OSS Weekend :)

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Fri Dec 23 11:42:46 UTC 2011


 2011/12/23 Azder <azhder at gmail.com>
>
> Ај мало објаснување за ова:
>
> 1.(10.01.2012) Треба да се формира разумна листа на prospective гости и истата листа да
>  се контактира истата пред нова година
> Датумиве ми се некако: да ги контактираме пред нова година оние што можи во јануари ќе ги додадеме....

Контактирањето не е Request/Response  треба неколку мејлови да се
разменат со луѓе што најверојатано ќе доцнат со одговорот.
Идејата ми е до 10-ти некаде да имаме некаков одговор од луѓето па ќе
знаеме на што сме ...

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list