[2s.mk-friends] [JUGMK users] Fwd: JavaDayS / Java Weekend / JVM Weekend / OSS Weekend :)

Tancho . smarkovik at gmail.com
Fri Dec 23 12:44:13 UTC 2011


ej, dechki,
na java2days se druziv so Lincoln Baxter i Andrew Rubinger (RedHat & JBoss)
i toa manjakot.. Andrew Lombardy..
ako sakate mozam da im pisam nekoj mail ako treba kontakt...

Tancho


2011/12/23 Mite Mitreski <mitemitreski at gmail.com>

>  2011/12/23 Azder <azhder at gmail.com>
> >
> > Ај мало објаснување за ова:
> >
> > 1.(10.01.2012) Треба да се формира разумна листа на prospective гости и
> истата листа да
> >  се контактира истата пред нова година
> > Датумиве ми се некако: да ги контактираме пред нова година оние што можи
> во јануари ќе ги додадеме....
>
> Контактирањето не е Request/Response  треба неколку мејлови да се
> разменат со луѓе што најверојатано ќе доцнат со одговорот.
> Идејата ми е до 10-ти некаде да имаме некаков одговор од луѓето па ќе
> знаеме на што сме ...
>
> Поздрав
>
> _______________________________________________
> JUGMK users mailing list
> users at jug.mk
> http://jug.mk/mailman/listinfo/users
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111223/e95fda86/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list