[2s.mk-friends] No nerd Left Behind - 28c3 @ Хаклаб КИКА

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Dec 26 00:54:42 UTC 2011


СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР :)
Има негде пријава за дежурни или стихијно ќе се бира дежурниот од
присутните тековниот ден.

Текстот на блогот да се смени малце:
Наместо: Disclamer: Презентациите траат од 12 наутро до 12 навечер,
дојдете спремни!
Да биде: Disclamer: Презентациите траат од 12 напладне до 12 (00) на
полноќ, дојдете спремни!

12 наутро буни :)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list