[2s.mk-friends] НСНД Штип 2011

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu Feb 3 13:29:22 UTC 2011


>> Што се планира за активности во „НСНД“ и каков простор е потребен?


> Здраво, општо актиностите ќе бидат од полето на слободниот софтвер и
> слободната култура.

Драган, ако има било што ти би сакал да видиш, слободно пиши тука или на 
wiki*

Ова важи и за сите други.
*
http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/Куманово или
http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/Штип кога ќе го направат

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list