[2s.mk-friends] НСНД Штип 2011

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu Feb 3 14:12:19 UTC 2011


>>> Што се планира за активности во „НСНД“ и каков простор е потребен?
>
>> Здраво, општо актиностите ќе бидат од полето на слободниот софтвер и
>> слободната култура.
>
> Драган, ако има било што ти би сакал да видиш, слободно пиши тука или на
> wiki*
>
> Ова важи и за сите други.
>
> *
> http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/Куманово или
> http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/Штип кога ќе го направат
>

Дополнително, овде има и листа „Предлог програма за СподелиЗнаење“[1] во 
која разни луѓе запишале свои интереси и предлози, па може и од таму да 
се земат идеи за теми.[1]
http://wiki.spodeli.org/Предлог_програма_за_СподелиЗнаење

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list