[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Dalibor Sojic dalibor.sojic at gmail.com
Thu Feb 3 15:34:38 UTC 2011


Се молат организаторите да ме контактираат некако, би сакал нешто да придонесам за НДНД - Куманово.


-- 
Dalibor Sojic
Sent with Sparrow
On Thursday, February 3, 2011 at 12:00 PM, ossm-members-request at lists.softver.org.mk wrote: 
> Send Ossm-members mailing list submissions to
> ossm-members at lists.softver.org.mk
> 
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
> ossm-members-request at lists.softver.org.mk
> 
> You can reach the person managing the list at
> ossm-members-owner at lists.softver.org.mk
> 
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of Ossm-members digest..."
> 
> 
> Today's Topics:
> 
>  1. Re: НСНД Штип 2011 (Dragan Gorgiev)
>  2. Re: НСНД Куманово 2011
>  (Дарко Стојковски)
>  3. Re: Wiki (Божидар Проевски)
>  4. Re: Wiki (Arangel Angov)
> 
> 
> ----------------------------------------------------------------------
> 
> Message: 1
> Date: Wed, 2 Feb 2011 20:19:32 +0100
> From: Dragan Gorgiev <drgshum at gmail.com>
> Subject: Re: [2s.mk-friends] НСНД Штип 2011
> To: 2с.мк <ossm-members at lists.softver.org.mk>
> Message-ID:
> <AANLkTi=+ZBMCee5Jo_F6Dec5Qfr3yyHM8xNrZ3K69b45 at mail.gmail.com>
> Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
> 
> Што се планира за активности во „НСНД“ и каков простор е потребен?
> 
> Поздрав,
> Драган Ѓоргиев
> Национална Установа Библиотека „Гоце Делчев“-Штип
> 
> 
> 2011/1/29 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>
> 
> > И оваа година се планира одење во Штип (се надевам дека ова ќе прерасне во
> > традиција) во Март (ваљда крајот на март), на уште едно НСНД.
> > 
> > Организаторот за просторија и останато е Кире Андонов од организацијата
> > Вода Плус од Штип.
> > 
> > Сега за сега имам толку информации, на листава Кире треба да пише
> > информации околу просторијата.
> > 
> > Останува исто да се договориме кој ќе оди, кој што би можел да презентира и
> > кој што би сакал да слуша.
> > 
> > --
> > Aleksandar (Aleks) Lazarov
> > - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> > Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> > Processing
> > - Member of the Free Software Macedonia Organization
> > - Ham Radio operator (Z32AL)
> > - GNU/Linux user.
> > 
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110202/a19cada5/attachment.html>
> 
> ------------------------------
> 
> Message: 2
> Date: Wed, 02 Feb 2011 23:41:06 +0100
> From: Дарко Стојковски <dar3.st at gmail.com>
> Subject: Re: [2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011
> To: "2с.мк" <ossm-members at lists.softver.org.mk>
> Message-ID: <4D49DD82.4080708 at gmail.com>
> Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
> 
> За да се организираме кој што може да предава и што сака да слуша, на 
> викито има табела и секој што ќе доаѓа нека внесе за себе податоци
> 
> http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/Куманово
> 
> 
> ------------------------------
> 
> Message: 3
> Date: Thu, 3 Feb 2011 10:46:56 +0100
> From: Божидар Проевски <bobibobi at lavabit.com>
> Subject: Re: [2s.mk-friends] Wiki
> To: " 2с.мк " <ossm-members at lists.softver.org.mk>
> Message-ID: <201102031046.57159.bobibobi at lavabit.com>
> Content-Type: Text/Plain; charset="utf-8"
> 
> On вторник 1. февруари 2011 00:22:45 Arangel Angov wrote:
> > Wiki-то оригинално хостирано на http://wiki.lugola.net e префрлено на
> > најнова верзија на mediawiki и се наоѓа на http://wiki.spodeli.org.
> > Сите содржини се мигрирани успешно. Доколку сакате да придонесувате на
> > новото wiki ќе мора да си регистрирате корисник.
> 
> Ако не се пренесени сите корисници и нивните истории, баш и не се сите 
> содржини успешно мигрирани. Кој ја правеше миграцијата?
> 
> Поздрав Божидар
> 
> ------------------------------
> 
> Message: 4
> Date: Thu, 3 Feb 2011 10:59:08 +0100
> From: Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
> Subject: Re: [2s.mk-friends] Wiki
> To: 2с.мк <ossm-members at lists.softver.org.mk>
> Message-ID:
> <AANLkTin8tvcq-sYjsV8POMPgFNy=kaA6gE57LfhmXMqT at mail.gmail.com>
> Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
> 
> 2011/2/3 Божидар Проевски <bobibobi at lavabit.com>:
> > On вторник 1. февруари 2011 00:22:45 Arangel Angov wrote:
> > > Wiki-то оригинално хостирано на http://wiki.lugola.net e префрлено на
> > > најнова верзија на mediawiki и се наоѓа на http://wiki.spodeli.org.
> > > Сите содржини се мигрирани успешно. Доколку сакате да придонесувате на
> > > новото wiki ќе мора да си регистрирате корисник.
> > 
> > Ако не се пренесени сите корисници и нивните истории, баш и не се сите
> > содржини успешно мигрирани. Кој ја правеше миграцијата?
> 
> Регистрирај се со старото корисничко име (можеш да си го најдеш на
> wiki.lugola.net ако не го памтиш) и that's it. Изгледа баш и е се
> мигрирано а? :)
> --
> Арангел
> xmpp/mail:
> ufo ет linux.net.mk
> 
> ------------------------------
> 
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> 
> 
> End of Ossm-members Digest, Vol 89, Issue 3
> *******************************************
> 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110203/194c888e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list