[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Feb 3 16:00:46 UTC 2011


2011/2/3 Dalibor Sojic <dalibor.sojic at gmail.com>:
> Се молат организаторите да ме контактираат некако, би сакал нешто да
> придонесам за НДНД - Куманово.

Далибор, те молам не топ постирај, одговарај само на она на кое што
мислиш да одговориш бидејќи се создава хаос. Фала.

Инаку ни треба помош околу платно за проектор, не знаеме дали имаат во
школото и не знаеме дали ќе ни го дадат и да имаат. Бидејќи нема каде
да се проектира (сите ѕидови во просторијата биле зафатени со нешто)
мораме да најдеме платно за проектор, па ако можеш да помогнеш околу
тоа би било супер.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list