[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Angelov Dejan angelov at ultim8.info
Thu Feb 3 19:21:06 UTC 2011


Ја би сакал да дојдам, ама ептен тешко за превоз, Кочани-Куманово и 
обратно автобус има само у еден термин дневно (креенуват у исто време од 
двете места).. Ако некој од тука иде со некоја алтернатива нека ми каже :)

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list