[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Feb 3 22:45:30 UTC 2011


На Saturday 29 January 2011 22:54:59 Aleks напиша:

> За оние кои незнаат, се планира да се прави локално НСНД во Куманово при 
> крајот на Февруари.

Ќе каниме луѓе од  Ниш или Приштина?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list