[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Thu Feb 3 22:49:20 UTC 2011


On 02/03/2011 11:45 PM, Новица Наков wrote:
> На Saturday 29 January 2011 22:54:59 Aleks напиша:
>
>> За оние кои незнаат, се планира да се прави локално НСНД во Куманово при
>> крајот на Февруари.
> Ќе каниме луѓе од  Ниш или Приштина?
>
слободно, само што имам чуство дека настанов нема да е до толку хард 
кор. Ако е така кажувајте на време за да се снајдеме за место пошто нема 
многу многу хотели у куманово.More information about the Ossm-members mailing list