[2s.mk-friends] Сабота во КИКА

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Jan 21 01:42:03 UTC 2011


2011/1/21 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> drupal и за тестирање на софтверот за библиотеката (плус внесување на
> постоечките книги), така да треба да се седне и да се поработи само.

Книгите се внесени. Over and out!


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list