[2s.mk-friends] Сабота во КИКА

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Fri Jan 21 03:25:25 UTC 2011


Ќе дојдам сабота - и адхок ќе асистирам кај треба (дури и за чистење)
плус да се досредат со хардверот некои ситници ...

Поздрав,More information about the Ossm-members mailing list