[2s.mk-friends] Сабота во КИКА

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Fri Jan 21 08:19:28 UTC 2011


On 01/21/2011 12:33 AM, Arangel Angov wrote:
> Ова се некои мои предлози за некои работи што се неодложливи и мора да
> се завршат во КИКА.

Бројте ме мене во финансискиот дел. За останатите активности или обврски 
(конкретно за оваа Сабота и воопшто) немам доволно време.

Од Четврток планираме да почнеме повторно со Ruby meetups - нормално ако 
е слободен терминот и се е под контрола? :)

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list