[2s.mk-friends] Сабота во КИКА

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Jan 21 16:00:41 UTC 2011


PS: Ќе го поправам кулерот на графичката што сега е ставена на ПЦ-то во 
кика и ќе пробам да ги направам звучниците.

За ова ќе ми треба фини (саглам) штрафцигери/чиња, јас тука немам такви, 
ако некој има нека донесит.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list