[2s.mk-friends] Сабота во КИКА

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon Jan 24 19:10:42 UTC 2011


> - разгледување и изгласување на куќен ред - предлогот е тука:
> http://wiki.lugola.net/Хаклаб/КуќенРед

Што се однесува на дежурствата, може да се направи една листа која потоа 
ќе стои на wiki за кои луѓе ќе ја преземат оваа обврска. Па потоа ќе се 
ротираме на една недела.

Списокот почнува подоле:
- Дамјан Георгиевски
-


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list