[2s.mk-friends] Сабота во КИКА

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Tue Jan 25 01:20:53 UTC 2011


On 01/24/2011 07:57 PM, Vladan Popovic wrote:
>
>
> 2011/1/24 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com <mailto:chombium at gmail.com>>
>
>   2011/1/24 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk
>   <mailto:penguinista at mail.net.mk>>:
>   >> - разгледување и изгласување на куќен ред - предлогот е тука:
>   >> http://wiki.lugola.net/Хаклаб/КуќенРед
>   <http://wiki.lugola.net/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/%D0%9A%D1%83%D1%9C%D0%B5%D0%BD%D0%A0%D0%B5%D0%B4>
>   >
>   > Што се однесува на дежурствата, може да се направи една листа
>   која потоа ќе
>   > стои на wiki за кои луѓе ќе ја преземат оваа обврска. Па потоа ќе се
>   > ротираме на една недела.
>
>   Фино е да се направи листа, ама за ротирање малце незгодно е, да не
>   испадне на кај
>   како луѓето што работат на смени да се мењаме :) Можеби е подобро
>   да се направи
>   врз база на датум кога има настани (кој што го интересира на тој
>   настан на одреден датум да
>   иде). Макаршто за подобра контрола и да не се бркаме од ден за ден со
>   клучеви, проектор и
>   слични зезалици се согласувам дека подобро е дежурството да биде
>   на една недела.
>
>   >
>   > Списокот почнува подоле:
>   > - Дамјан Георгиевски
>   Јован Костовски (Чомбе)
>
> Владан Поповиќ
Александар (Алекс) Лазаров

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110125/8c0afb71/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list