[2s.mk-friends] Сабота во КИКА

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Jan 25 21:38:46 UTC 2011


> Од досегашната дискусија креирав страница на викито
> http://wiki.lugola.net/Хаклаб/Дежурства
> Повелете додавајте што фали.

Пошто не сфатив дали „Дежурен 1“ референцира кон 1. во Пријавени, ја
сменив табелата со имиња. :)

Ако тие што сте пишани во табелата не сте ок со месец февруари,
ставете го следниот во листата итн...

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list