[2s.mk-friends] Сабота во КИКА

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Jan 25 13:26:47 UTC 2011


2011/1/25 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
>> Не сфаќам што правите. Зошто не го правиме ова на вики?
>>
>> Една обична табела, со луѓе и датуми кога се дежурни.
>
> дека мојот впечаток е дека луѓе не пишуваат на wiki толку често, плус може
> треба да се регистрираат и тоа не го прават - па така иницијалната листа е
> боље овде да се направи па да се префрли на wiki

Од досегашната дискусија креирав страница на викито
http://wiki.lugola.net/Хаклаб/Дежурства
Повелете додавајте што фали.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list