[2s.mk-friends] Чистење на стариот хардвер од другата соба во Хаклаб КИКА

igor pirkovski igor.piki at gmail.com
Thu Jul 7 14:22:58 UTC 2011


Здраво

Јас сум слободен и можам да дојдам денес да помогнам околу расчистување.
Ако има таква иницијатива.

Поздрав.

2011/7/7 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> Здраво,
>
> Пошто ги известив гео институт дека немаме 80 евра да даваме за собата, а
> они
> не ја намалуваат цената, ќе треба денес или во сабота да ја испразниме
> собата од
> стар хардвер.
>
> Пошто они во понеделник ќе ја заклучат.
>
> Поздрав.
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110707/b1cdfb78/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list