[2s.mk-friends] Чистење на стариот хардвер од другата соба во Хаклаб КИКА

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Thu Jul 7 14:25:42 UTC 2011


Еј ај денеска таман ќе дојдам во 7 ипол ако сте таму да разгледаме тоа да
поднесеме за проект за младинска иницијатива, јас ќе ви објаснам како. Да ни
дадат некој денар од владава :) Веќе еднаш зборев со Дамјан ама се
заборавивме.
Таман и ќе ви помогнам.

2011/7/7 igor pirkovski <igor.piki at gmail.com>

> Здраво
>
> Јас сум слободен и можам да дојдам денес да помогнам околу расчистување.
> Ако има таква иницијатива.
>
> Поздрав.
>
>
> 2011/7/7 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>
>
>> Здраво,
>>
>> Пошто ги известив гео институт дека немаме 80 евра да даваме за собата, а
>> они
>> не ја намалуваат цената, ќе треба денес или во сабота да ја испразниме
>> собата од
>> стар хардвер.
>>
>> Пошто они во понеделник ќе ја заклучат.
>>
>> Поздрав.
>>
>> --
>> Igor
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110707/9f638d02/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list