[2s.mk-friends] Чистење на стариот хардвер од другата соба во Хаклаб КИКА

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jul 7 15:04:11 UTC 2011


2011/7/7 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> Еј ај денеска таман ќе дојдам во 7 ипол ако сте таму да разгледаме тоа да
> поднесеме за проект за младинска иницијатива, јас ќе ви објаснам како. Да ни
> дадат некој денар од владава :) Веќе еднаш зборев со Дамјан ама се
> заборавивме.
> Таман и ќе ви помогнам.

Супер. Не знам дали ќе стигнам во 7 или покасно, ако не не дојдам сум
заглавил :(.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list