[2s.mk-friends] Чистење на стариот хардвер од другата соба во Хаклаб КИКА

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jul 7 15:28:13 UTC 2011> Еј ај денеска таман ќе дојдам во 7 ипол ако сте таму да разгледаме тоа да
> поднесеме за проект за младинска иницијатива, јас ќе ви објаснам како.

го погледнав ова од Тамара. top of my head може да се прави проект сличен на 
„едно лето“ така што ќе се намени за обуки за млади (средношколци) во 
користење убунту - знаење што би можеле потоа да го пренесат на соучениците.

бтњ, парите се од ЕУ, не од владата.

-- 
Новица

http://wiki.spodeli.org/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.spodeli.org/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.spodeli.org/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list