[2s.mk-friends] NSND Сплит 19-21 август

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Jul 12 09:24:43 UTC 2011


2011/7/12 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2011/7/10 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>>
>> ај и овде да пријавам дека Ивана Драгшиќ сака да дојде на НСНД
>>
>> таа ќе биде веќе во хрватска
>
> Треба да се пријави ако и треба смештај. Џабе пријавуваш тука, на nsnd
> листата треба.


Ние од македонија (не знам зошто, иако вреди да се истражи) секогаш
сме се пријавувале групно,
ваљда имаме или поизразено чувство за комунити или недоволно изразена
индивидуалност.

Ве секој случај, треба да ја рачунаме и драгшиќ.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list