[2s.mk-friends] Палистерски очи

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Fri Jun 3 19:52:36 UTC 2011


Зборавме со отец Архангел (ufo) да одиме на Палистер кон крајот на
Јуни. Пo повод НСНД на Палистер. Или нешто така. На Палистер има
езера, диви јагоди и диви коњи. Кај езерата има планинарски дом. Чини
200 денари спиејне. Можи и со шатори. Да спиете ако сакате. Со превоз
е 5000 денари со џип за 8 души (не знам дали тоа вклучува и назад), а
пешки од местото звано „големаливада“ (кај шо се оди со такси за 2-300
денари по кола), ќе не фати 3-4 сати пешачење. Дамјан ќе најди
Интернет, јас ќе ве водам & we're ready to go. Другите донесете пиво и
храна.

Дали воопшто, воопшто, има иницијатива за ваково нешто?
Можи прво да се пребројме колкуминасме?

Поздрав.

-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023


More information about the Ossm-members mailing list