[2s.mk-friends] фотељи

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Mon Jun 6 14:10:37 UTC 2011


да ги земам фотељиве ?
ќе има место да ги сместиме или не, немора сите 3 може и помалку, може
и ниедна :)

кажете само ако може да знам дали да одам да ги земам или не2011/6/6 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2011/6/6 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
>> Здраво,
>> во 19ч денес ќе одам да земам 3 фотељи од сервисот.
>>
>> Кој може и кој има поширока кола би било добро да дојде за да не се
>> враќаме неколку пати.
>
> Ја можам да дојдам да помогнам, ама треба уште коли (јас сум без).
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
---
Владан


More information about the Ossm-members mailing list