[2s.mk-friends] Сабота 25.06.2011

Sasho Andrijeski andrijeski at gmail.com
Wed Jun 22 15:12:30 UTC 2011


2011/6/22 igor pirkovski <igor.piki at gmail.com>

>
> Патем сеа пред малку се уклучив на IRC каналот и после еден коментар од
> присутните таму целосно се разочарав!
> Мисев дека ке наидам на понормален, пријателски прием...  побарав само
> помош.
> Сепак ке размислам дали ке дојдам во КИКА во Сабота а и понатаму.
>

Замисли на протестите еден да каже нешто што е тотално спротивно од она за
кое ти протестираш, дали ќе се откажеш од протестирање?

Лугола е отворен канал, сите си имаат свое мислење. Не ги осудувај другите
поради поединци. Дојди пак на канал, анализирај малку подолго, мислам дека
ќе го смениш мислењето :)

P.S. Тука има ирц лог од каналот: http://damjan.softver.org.mk/irclog/

Поздрав
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110622/b11d59cc/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list