[2s.mk-friends] Сабота 25.06.2011

igor pirkovski igor.piki at gmail.com
Wed Jun 22 16:03:55 UTC 2011


17:29:45<http://damjan.softver.org.mk/irclog/?channel=lugola;date=2011-06-22#17:29:45>
sirfilipworkја па мислам дека е плачко
Бидејќи си многу паметен бујрум во лице кажи ми го тоа па да видиме кој е
плачко! ок
Патем слободно купи нови монитори.
Испод чест ми е со вакви дебили да се расправам, а камо ли нешто корисно да
правам.
Ама фала за просветлувањето да знам да не упатувам други на погршна адреса.

Поздрав

2011/6/22 Sasho Andrijeski <andrijeski at gmail.com>

>
> 2011/6/22 igor pirkovski <igor.piki at gmail.com>
>
>>
>> Патем сеа пред малку се уклучив на IRC каналот и после еден коментар од
>> присутните таму целосно се разочарав!
>> Мисев дека ке наидам на понормален, пријателски прием...  побарав само
>> помош.
>> Сепак ке размислам дали ке дојдам во КИКА во Сабота а и понатаму.
>>
>
> Замисли на протестите еден да каже нешто што е тотално спротивно од она за
> кое ти протестираш, дали ќе се откажеш од протестирање?
>
> Лугола е отворен канал, сите си имаат свое мислење. Не ги осудувај другите
> поради поединци. Дојди пак на канал, анализирај малку подолго, мислам дека
> ќе го смениш мислењето :)
>
> P.S. Тука има ирц лог од каналот: http://damjan.softver.org.mk/irclog/
>
> Поздрав
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110622/12c66b08/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list