[2s.mk-friends] Сакам да станам член на групата

Svetlana Pendovska svetlana2010 at gmail.com
Thu Mar 3 18:18:01 UTC 2011


Zdravo Igor,

Dobre najdov:)
Neznam sto tocno se aktivnostite na sloboden-softwer vo momentov. No znam
deka ima saem za instalacija na Linux sekoja godina vo toa na primer bi
mozela da se vklucam,
Treba da razgledam na grupata kakvi se aktivnosti ima sega vo momentov
organizirani od sloboden softwer.

Pozdrav,
Svetlana2011/3/3 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> 2011/3/1 Svetlana Pendovska <svetlana2010 at gmail.com>:
> > Здраво,
> >
> > Јас пратив е-маил на контакт адресата на слободне софтвер и Игор
> Стаматовски
> > ми одговори дека потребно е да пратам емаил на оваа адреса и ке ми
> стигаат
> > емаилови за активностите на слободен софтвер.
>
>
> Здраво Светлана,
>
> Добредојде на поштенската листа на придружните членови на Слободен
> софтвер Македонија или
> заедницата на корисници на слободен софтвер.
>
> Што точно те интересира и во какви активности сакаш да бидеш вклучена или
> можеби
> сакаш да започнеш некоја иницијатива во врска со користење, промоција
> или развој на слободен софтвер?
>
> Поздрав,
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110303/0404c94a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list