[2s.mk-friends] состанок на 2с.мк во недела

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Fri Mar 4 16:53:04 UTC 2011


Igor Stamatovski wrote:
> 2011/3/4 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>> 2011/3/4 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
>>> Како и да прајме, кога и да ојме, ќе не фати темница, така да не
>>> драпајте, дали можи другде да одиме ко луѓе во 5?
>> Не може, пошто не се праи состанок у кафич.
> 
> Може во 18 во Пиколо, и онака ќе го наполниме цело и ќе
> им кажеме да намалат музика.
> 
> Нема поента да одиме во КИКА, па уште во недела во 13 часот.
> 
> Нека го резервира некој Пиколо од 18 ч.
> 
> Поздрав.

Aj do vecer potvrdete konecno za u nedela bidejki ak oe posle 17.30
mozam da stignam da se vratam od bitola ...

More information about the Ossm-members mailing list