[2s.mk-friends] состанок на 2с.мк во недела

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Fri Mar 4 20:56:21 UTC 2011


Јас сум во недела на работа и излегувам од работа за да стигнам на
овој состанок. Ако не ви одговара во 13ч во КИКА, каде можеме на раат
да збориме без дистракции од интернет а сепак да се згрееме, а уште и
на денска светлина, тогаш нека биде во 17ч но јас можам да седам
подолго од 2 часа.

поз-- 
Misha Popovikj
http://stream.kiberkotle.net


More information about the Ossm-members mailing list