[2s.mk-friends] состанок на 2с.мк во недела

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Mar 5 15:42:06 UTC 2011


Остануваме на првичната идеја состанок во недела во 18.

во пиколо.

поздрав.

On 4 Mar 2011 21:56, "Misha Popovikj" <popmisa at gmail.com> wrote:
> Јас сум во недела на работа и излегувам од работа за да стигнам на
> овој состанок. Ако не ви одговара во 13ч во КИКА, каде можеме на раат
> да збориме без дистракции од интернет а сепак да се згрееме, а уште и
> на денска светлина, тогаш нека биде во 17ч но јас можам да седам
> подолго од 2 часа.
>
> поз
>
>
>
> --
> Misha Popovikj
> http://stream.kiberkotle.net
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110305/ea605ebc/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list