[2s.mk-friends] [JOB AD] Отворени работни места за повеќе технологии

Aleksandar Tasev aleksandar.tasev at gmail.com
Tue Mar 8 15:31:01 UTC 2011


Здраво на сите,

Би сакал да ги информирам членовите на листата дека се отворени  поголем
број на работни места во Акота.

Потребни се инженери за следните технологии: iOS, Android, php,
Java, .NET, etc.

Дел од работните места се лоцирани во Акота Скопје, а дел се долгорочни
on-site ангажмани кај партнери во Израел и низ Европа.

Огласите се објавени на страната: www.akota.com.mk/career

Поздрав,
Александар Тасев
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110308/172c781d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list