[2s.mk-friends] дружба по повод излегувањето на firefox 4

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Sat Mar 12 18:31:41 UTC 2011


eve nekolku:

why to upgrade from 3.xx to 4.xx?
sto dobivam, sto gubam?
why use portable version?
korisnicki temi (mislam) se pointeresni od cisto tehnicki.

Pozdrav

2011/3/12 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
>> http://ietherpad.com/UhB7apOyiV
>
>
> Само да потсетам дека на горниот линк собираме идеи за презентации.
>
> Ќе правиме настан ако има доволно такви (10тина?)
>
> Па ајде фрлете некоја презентациичка во врска со firefox што би сакале да ја
> споделите со светот.
>
> 5 минути. 4 слајда.
>
> go.
>
> --
> Новица
>
> http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
> http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
> http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
-----------------------------------------------------------------------------------
Regards

DZvonko Nikolov

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com
-----------------------------------------------------------------------------------
The best things are simple,
but finding these simple things is not simple.

Simplicity carried to the extreme becomes elegance.
-----------------------------------------------------------------------------------


More information about the Ossm-members mailing list