[2s.mk-friends] дружба по повод излегувањето на firefox 4

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Mar 12 16:02:03 UTC 2011


 
> http://ietherpad.com/UhB7apOyiV


Само да потсетам дека на горниот линк собираме идеи за презентации.

Ќе правиме настан ако има доволно такви (10тина?)

Па ајде фрлете некоја презентациичка во врска со firefox што би сакале да ја 
споделите со светот.

5 минути. 4 слајда.

go.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list