[2s.mk-friends] дружба по повод излегувањето на firefox 4

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Mar 17 20:05:40 UTC 2011


> 22ри е наредниот вторник (за тогаш го најавија ff4). Ако се случува
> нешто мислам дека е крајно време да се објави некаде.

Повеќето настан во светот се закажани за 15 април и сега со Дамјан и Горјан се 
договоривме да го правиме и нашиот во таа недела  - што ќе рече 13 април - 
среда. Тоа дава доволно време да се договориме со Компресор, остава простор 
ако случајно има рц2, не е кнап со настаните за НПСС и слично.
 
Исто така има време други луѓе да се допишат во мини презентациите за да биде 
поинтересно на крај: 
http://ietherpad.com/UhB7apOyiV

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list