[2s.mk-friends] дружба по повод излегувањето на firefox 4

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Mar 16 23:15:02 UTC 2011


2011/3/17 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> - Кој ќе среди и ќе иде по тортата? (ќе собереме сите пари валјда)

Ја можам ова евентуално, само да ми кажете тие досеа шо праеле торта
што ми треба за да ја нарачам? Само слика од логото и толку? И од каде
треба да ја нарачам?
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list