[2s.mk-friends] дружба по повод излегувањето на firefox 4

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Mar 17 10:49:41 UTC 2011


> Ја можам ова евентуално, само да ми кажете тие досеа шо праеле торта
> што ми треба за да ја нарачам? Само слика од логото и толку? И од каде
> треба да ја нарачам?

Мислам дека ова е подобро да оди отколку слика од логото.

http://creative.mozilla.org/designs/3491

Гоце ваљда ќе ти прати поголема верзија ако ти побараат од тортарата.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list