[2s.mk-friends] дружба по повод излегувањето на firefox 4

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Mar 17 05:42:27 UTC 2011


На Thursday 17 March 2011 00:13:26 Arangel Angov напиша:

> 22ри е наредниот вторник (за тогаш го најавија ff4). Ако се случува
> нешто мислам дека е крајно време да се објави некаде.

во моментов нема доволно кворум во однос на презентации.

така што - не знам. 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list